SYLWESTER 2017
31 grudnia 2017
20:00
Bielsko-Biała
Bilety 199 zł, sprzedaż biletów w recepcji hotelu Grępielnia, tel. 33 822 10 65 i 603373590

Bogate menu – również w wersji Vege – przygotowane przez restaurację Pastamore.

Muzyka – najwieksze przeboje lat ’60 ’70 ’80 prezentuje Dj Malk  LA!

 

MENU – Sylwester 2017

  1. Przystawka: 

– Pasztet/ oliwki Gardal/ balsamico/ żurawina

       1 a. Przystawka ( opcja wege) 

– Tapenada oliwkowa / focaccio / papryka/ rukola

  1. Kolacja I: 

– Długo pieczony schab/ śliwka/ ziemniak/ ogórek/ burak

     2 a. Kolacja I ( opcja wege) 

– Risotto/ curry/ warzywa/ tofu

  1. Kolacja II:

– Boeuf Strogonow

      3a. Kolacja II ( opcja wege) 

– Leczo warzywne

  1. Bufet słony: 

Wędliny/ sery

Melon z szynką parmeńską

Tartinki:

Pasta malinowa- kaczka / Twarożek curry – krewetka / Suszony pomidor- oliwki

Antipasti w oliwie czosnkowej z dodatkiem ziół i balsamico

Roladki z kaszy jaglanej i cukinii

Tarta z wędzonym łososiem

Sałatka meksykańska

Sałatka na makaronie soba z warzywami i tofu

Śledzie z selerem naciowym i orzechem włoskim

  1. Bufet słodki: 

Krem czekoladowy – świeże owoce

Krem pomarańczowy z kruszonką orzechowo-tymiankową

Ptysie malinowe

Terrina z kaszy kuskus z białą czekoladą i żelkami z marakui i marchewki

Wiśnie z zalewy korzennej z kruszonką migdałową

Makaronik z białą czekoladą i bazylią

Napoje:

Lampka wina musującego /toast/,

05 l wódki na parę (możliwa zamiana na butelkę wina),

1l soku na parę,

kawa, herbata – bez ograniczeń

cena: 199 zł/osoba