31 grudnia 2017 | |
20:00 | |
Bielsko-Biała | |
Bilety 199 zł, sprzedaż biletów w recepcji hotelu Grępielnia, tel. 33 822 10 65 i 603373590 |
Bogate menu – również w wersji Vege – przygotowane przez restaurację Pastamore.
Muzyka – najwieksze przeboje lat ’60 ’70 ’80 prezentuje Dj Malk LA!
MENU – Sylwester 2017
- Przystawka:
– Pasztet/ oliwki Gardal/ balsamico/ żurawina
1 a. Przystawka ( opcja wege)
– Tapenada oliwkowa / focaccio / papryka/ rukola
- Kolacja I:
– Długo pieczony schab/ śliwka/ ziemniak/ ogórek/ burak
2 a. Kolacja I ( opcja wege)
– Risotto/ curry/ warzywa/ tofu
- Kolacja II:
– Boeuf Strogonow
3a. Kolacja II ( opcja wege)
– Leczo warzywne
- Bufet słony:
Wędliny/ sery
Melon z szynką parmeńską
Tartinki:
Pasta malinowa- kaczka / Twarożek curry – krewetka / Suszony pomidor- oliwki
Antipasti w oliwie czosnkowej z dodatkiem ziół i balsamico
Roladki z kaszy jaglanej i cukinii
Tarta z wędzonym łososiem
Sałatka meksykańska
Sałatka na makaronie soba z warzywami i tofu
Śledzie z selerem naciowym i orzechem włoskim
- Bufet słodki:
Krem czekoladowy – świeże owoce
Krem pomarańczowy z kruszonką orzechowo-tymiankową
Ptysie malinowe
Terrina z kaszy kuskus z białą czekoladą i żelkami z marakui i marchewki
Wiśnie z zalewy korzennej z kruszonką migdałową
Makaronik z białą czekoladą i bazylią
Napoje:
Lampka wina musującego /toast/,
05 l wódki na parę (możliwa zamiana na butelkę wina),
1l soku na parę,
kawa, herbata – bez ograniczeń
cena: 199 zł/osoba